Radiocommercial laten maken

Meer naamsbekendheid opbouwen of een actie promoten van jouw bedrijf? Radioreclame is een bewezen manier om je doel te bereiken. Gemiddeld luisteren Nederlanders 3 uur radio per dag. Maar hoe breng je de boodschap duidelijk over en hoe valt jouw spot op? Rudeboy Media helpt je met het hele proces van het maken van een radiocommercial. Van de tekst schrijven, de juiste stem selecteren, tot en met het uitzendklaar opleveren.

Rudeboy Media maakt radiocommercials voor bedrijven, gemeenten en instellingen. De spots worden uitgezonden op lokale, regionale en landelijke radiostations. Onze professionals denken graag mee over hoe de audioproductie het beste aansluit bij de doelstelling van het bedrijf. Uiteindelijk gaat het om het bereiken van het gewenste effect. In de productie maken we gebruik van landelijk bekende stemacteurs.

Radio stations waar wij voor werken

Rudeboy Media produceert onder andere radiocommercials voor: 100% NL, Radio 1, BNR, Radio 10, Classic FM, Radio West, Radio Decibel, FunX, WOS, Unity FM, Unity NL en Den Haag FM.

De productie van een spot voor de lokale markt is al mogelijk vanaf 150,00 euro.
Meer weten over het produceren van radiocommercials? Neem dan contact met ons op.