Website: www.lovleiderdorp.nl

Template post voor De Baanderij

Template-Socials-BaanderijInsta-Post

Banner voor Wooon Lentemarkt

Lentemarkt2

Website, digitale folder of banner laten maken

De grote doorbraak van de tablet in 2010 heeft ervoor gezorgd dat we steeds meer digitaal werken. Veel gemeenten vergaderen tegenwoordig digitaal en mensen kijken tv met een laptop of tablet. Het zogenoemde tweede scherm. Ook de smartphone wordt hierin steeds belangrijker.

Website

Maar is jouw website op alle formaat schermen goed te lezen? Als dat niet zo is, heb je een kans dat een klant verder zoekt en terecht komt bij de website van een concurrent, waar de informatie wel goed te lezen is. Daar is een mooie term voor, responsive design. Google geeft sites die mobiel goed te bekijken zijn voorrang in de zoekresultaten.

Voorbeelden van websites die door Rudeboy Media zijn gemaakt:

Starterswedstrijd LEF

Borsboom Accountants

Leiderdorpse Ondernemersprijs

Digitale folder

Je aanbieding communiceren op internet is mogelijk via een digitale folder. De folder kan interactieve elementen bevatten. Zo kan er vanuit de folder doorgeklikt worden naar je website en kunnen producten uitgelicht worden. Op deze manier vergroot je de kans op verkoop.

Uitstraling sociale media

Ben je met je bedrijf actief op Facebook, Twitter of YouTube? Heb je een eigen WeTransfer kanaal? Zorg dat deze kanalen herkenbaar zijn en de identiteit van je bedrijf uitstralen. Wij zorgen ervoor dat jouw profiel professioneel is en duidelijk herkenbaar.

Reclamebanner

Op bijna iedere website zie je ze wel, banners om een product of dienst aan te prijzen. Heb je plannen om met jouw bedrijf online te adverteren? Wij maken in overleg en in de lijn van je huisstijl een banner die opvalt.