NL Doet voor Den Haag TV

Live uitzending: Finale LEF 2018

TV Programma: Unity.NU Weekoverzicht

Televisieprogramma laten maken

De officiële introductie van televisie was op 12 december 1949, sinds toen is er een hoop veranderd in de mediawereld. Van met de hele buurt televisie kijken bij die ene buurman voor een paar cent, tot een televisie in bijna iedere kamer nu. Het begon ooit met één landelijke zender, maar tegenwoordig zijn er meer dan honderd. Rudeboy Media heeft zich toegelegd op programma’s voor de lokale en regionale markt. 

We maken iedere week diverse nieuws items en het Unity TV Nieuws weekoverzicht. Daarnaast produceren we iedere week een tweetal discussieprogramma’s over politiek en cultuur. Ook maken we twee programma’s over muziek. Daarbij krijgt in het ene programma lokaal talent een podium om op te treden, in het andere programma zie je de beste clips van Nederlandse bodem en is er wekelijks een artiest te gast. Met Rudo gaan we iedere week de straat op, op zoek naar bijzondere verhalen.

Regelmatig zijn we ook te vinden bij evenementen waarvan we een registratie maken, om uit te zenden op televisie of op internet. Voorbeelden zijn hiervan De Stand van de Stad, Werfpop en Unity NL on Tour.