Over Rudeboy

Over Rudeboy Media B.V.

 

Rudeboy Media B.V. is in 2001 opgericht, destijds als eenmanszaak. Het bedrijf richtte zich toen voornamelijk op het produceren van radioprogramma en en radiocommercials. In de daaropvolgende jaren breidde het bedrijf met uit met marketingactiviteiten en evenementen. In 2020 is het bedrijf omgezet naar een B.V.

Het bedrijf richt zich op media (radio en televisie), marketing en evenementen. Simpel gezegd willen wij het voor bedrijven en organisatie mogelijk maken om op één van deze drie manieren hun doelgroepen te bereiken. 

Dagelijks produceert Rudeboy Media B.V. alle content voor de lokale publieke media-instelling Unity.NU. Dit is de omroep voor Leiderdorp, Zoeterwoude, Voorschoten, Oegstgeest en Wassenaar. 

Daarnaast kun je bij Rudeboy Media B.V. terecht voor audio- en videoproducties. Zo produceren we podcasts, talkshows en bedrijfsvideo’s. 

Onze evenementen afdeling organiseert onder evenementen voor Gemeente Den Haag (Jongerenstadslab Den Haag, Haagse Vrouwendagen, NK Stoepranden), Leiderdorpse Ondernemers Vereniging, Jaarmarkt Leiderdorp. We onderscheiden ons hierin door creatief te denken over de invulling van het evenement.

 

Jouw evenement hosten met Rudeboy Media B.V.

Voor al jouw producties kun je bij ons terecht. Wil jij ook een professioneel evenement organiseren? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in evenementen, audio- en videoproductie, marketing en nog veel meer. Alles wat je nodig hebt om het perfecte event te organiseren vind je hier. Twijfel niet langer en maak vandaag nog een afspraak.

Maak een afspraak