Evenementen

Publieke evenementen

 

Publieke evenementen zijn evenementen waar publiek welkom is en die vrij toegankelijk zijn. Recente projecten zijn Jaarmarkt Leiderdorp, Sinterklaasfeest op De Baanderij, Unity NL on Tour en Jaarmarkt Leiderdorp. Wil jij ook een publiek evenement organiseren en kun je nog wat hulp gebruiken? Kom dan gezellig bij ons op de koffie, dan kunnen we brainstormen.  

 

Zakelijke evenementen

 

Ben je opzoek naar een partner voor een zakelijk evenement? Dan ben je bij Rudeboy Media B.V. aan het juiste adres. We horen graag jouw wensen en denken vervolgens met je mee en hopen je dan te verassen met onze ideeën. We hopen je te inspireren en je evenement tot iets onvergetelijks te maken.

Zo bouwden we ooit een podium in het water van een zwembad, waar Typhoon optrad. Hingen er kerstbomen onderste boven aan het plafond en zorgden we ervoor dat notarissen worsten verkochten voor hun eigen deur. Wanneer mogen we voor jou out of the box denken?

Ook voor online evenementen en livestreams ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Dagvoorzitter / Presentator

 

Zoek jij een dagvoorzitter / moderator / presentator voor jouw evenement? Rudo Slappendel is de eigenaar van Rudeboy Media B.V. en heeft veel ervaring in het presenteren van evenementen en televisieprogramma’s. 

Bij Unity.NU presenteert hij wekelijks zijn eigen straat-talkshow, maar presenteert ook ondernemerstalkshows. Als dagvoorzitter staat hij regelmatig op het podium voor onder andere VNO-NCW West, Startersdagen.com, LOV Leiderdorp en Gemeente Den Haag. 

 

De stijl van Rudo is te omschrijven als vlot, to-the-point, zakelijk, vriendelijk en scherp.