4

Terug

Sailspecials officieel geopend

7 apr 2024

De nieuwe watersportwinkel Sailspecials aan de Baanderij in Leiderdorp, is zaterdagochtend officieel geopend. Commissaris van de Koning, Jaap Smit en burgemeester Tjarda Struik verrichtten de opening samen met de kinderen van de eigenaren Aart-Jan Klok en Lisbeth Kampschreur-Tijssen. Met het loshalen van trossen, een klap op de rode knop, confetti en champagne, werd de winkel geopend, onder toeziend oog van familie, vrienden, relaties en klanten.

Rudeboy Media mocht ondersteunen bij deze opening. We zorgde dat de rode knop er was en dat de confetti door de lucht vloog. Achter de schermen zaten we een paar werken geleden met eigenaresse Lisbeth om te brainstormen over de opening van de winkel. Zij wilde graag de commissaris en de burgemeester bij de opening van de winkel. We gingen aan de slag en wisten Jaap Smit en Tjarda Struik bij de opening te krijgen. Verder Lisbeth een DJ, goed geluid en bovenal ontzorgd worden.

Wat onze kracht is? Ervoor zorgen dat het evenement goed verloopt, zonder dat we op de voorgrond aanwezig zijn. Alles vooraf regelen en op de dag zelf zorgen dat alles samenkomt. Samen met het team van Sailspecials kijken we terug op een geslaagde opening!