Videoproducties

Bedrijfsvideo

 

Geen enkele bedrijfsvideo is hetzelfde en dat maakt het voor ons zo leuk om video’s te maken. We horen graag je wensen. Wil je de video ondertiteld? Wil je jouw huisstijl geanimeerd in je video? Wil je een handheld microfoon, of liever een dasspeld? Wel of geen muziek onder je video? Wil je gebruik maken van een voice-over? Al deze vragen spelen een rol bij het maken van jouw video. Zodra jij ons vertelt wat jouw wensen zijn, maken wij een voorstel op maat. 

 We maken bedrijfsvideo’s voor onder andere B2-Cleaning, Gemeente Den Haag, Gemeente Oegstgeest, Gemeente Leiden, Gemeente Leiderdorp, Bouwend Nederland, Ondernemend Leiden en Centrum Management Leiden.

 

z

Audio

Spelen met audio, daar houden we van. De luisteraar mag allen zijn/haar oren en fantasie gebruiken. Wij brengen jouw audio-boodschap graag tot leven. Of het nu een radiocommercials is, of een ervaring in een zaal vol mensen.

Hosting van jouw evenement

Een presentator voor je evenement nodig? Rudo Slappendel is eigenaar van Rudeboy Media B.V. en heeft ruime ervaring in het presenteren op televisie en op het podium. 

Aftermovie of live uitzending

Een korte video nodig van jouw evenement? Wij maken aftermovies van twee minuten en leveren die 24 uur later al aan je op. Liever een volwaardige live-uitzending van je evenement? Dat kan ook!

Meer informatie

 

Het voordeel van Rudeboy Media B.V.? Alle expertise onder één dak. Media, marketing en evenement. Één aanspreekpunt voor een onvergetelijk evenement, de (bedrijfs)video die je raakt, of een marketingactie waar iedereen lang over napraat. Wil jij met ons aan de slag? Wij wel heel graag met jou.

 

Jouw evenement hosten met Rudeboy Media B.V.

Voor al jouw producties kun je bij ons terecht. Wil jij ook een professioneel evenement organiseren? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in evenementen, audio- en videoproductie, marketing en nog veel meer. Alles wat je nodig hebt om het perfecte event te organiseren vind je hier. Twijfel niet langer en maak vandaag nog een afspraak.

Maak een afspraak